Soffa 27

Soffa 27

205.00

TÉMA ČÍSLA: Jídlo

Na světě existuje jen pár věcí, které milujeme téměř všichni a bez kterých bychom nemohli žít. Jídlo je zaručeně jednou z nich. Naservírujeme vám zajímavé osobnosti gastronomického světa a deset receptů pro potěchu chuti i ostatních smyslů!

Datum vydání: 14. června 2018

Vydání má formát A4, 160 stran, vytištěné plnobarevným ofsetovým tiskem na 150g a 300g papíře Mondi PlanoArt® od společnosti Papyrus.

  • doručujeme po celém světě

  • dovolujeme si vyhradit 1 - 3 pracovní dny na zpracování před odesláním (dodací lhůty se mohou lišit podle místa určení)

  • poštovné vám bude připočteno v košíku (poštovné se může lišit podle místa určení)

Jazyk vydání: čeština, angličtina

Jazyk objednaného výtisku si vyberete v dalším kroku.

Quantity:
Přidat do košíku

TÉMA ČÍSLA: Jídlo

Okřídlené rčení „láska prochází žaludkem“ snad po přečtení tohoto vydání získá ještě další rozměr – tedy že náš magazín budete mít ještě raději. Čeká na vás desítka receptů – na drinky, slaná i sladká jídla – které pro vás připravili čeští i zahraniční kuchaři. Na své si přijdou milovníci zdravých superpotravin i vyznavači klasické české (těžké) kuchyně. Vařit budeme na sporáku i na divoko v přírodě na otevřeném ohni, mixovat i šlehat.  

V Soffa 27 se však pokusíme uspokojit nejen vaše jazýčky. V rubrikách interiéry a cestování se rozkročíme po celé Evropě: ukážeme vám viniční usedlost v Toskánsku, kterou provozuje britsko-italský manželský pár, pražský hotel Emerald, za kterým stojí Francouz žijící v Česku, a vypravíme se za přírodními krásami a lahůdkami německého Braniborska. Těšit se můžete také na rozhovor se včelařem, cidrařem a pálenkářem Ondrou Kopičkou, který tvrdí, že bolestivých je jenom prvních dvě stě žihadel, takže se není čeho bát! Pozornost určitě vzbudí článek o mikrobiomu z oddílu věda, kde poodkryjeme význam bakterií v trávicím traktu. Fotostory, ve které jsou módní outfity a zákusky cukráře Skály v dokonalé symbióze, snad potěší i zapřisáhlé odpírače sladkého, nicméně ani ti nepřijdou zkrátka a mohou si upéct perník naprosto bez cukru podle Janiny Cukrfree. Přejeme vám hodně chuti do kuchyně i do života!